Aannemingsbedrijf Methorst & Zn b.v

Met 90 jaar ervaring groot geworden door klein te blijven!

Over ons bedrijf

Aannemingsbedrijf Methorst werd op 1930 in Groenendaal opgericht door W.H. Methorst. De oorspronkelijke werkzaamheden startte in dit jaar met een vrachtautodienst (transportbedrijf).
Het bedrijf groeide in 1937 uit tot een aannemingsbedrijf. Het begon met een kiepvrachtwagen en het realiseren van de hoogspanningslijn tussen Arnhem en Apeldoorn in opdracht van PGEM (Gelderland).

Tweede en derde generatie Methorst

In 1976 heeft Charly Methorst het bedrijf van zijn vader overgenomen. Inmiddels is ook de derde generatie Willem Pieter Methorst in het bedrijf toegetreden. Met 90 jaar ervaring kent Aannemingsbedrijf Methorst & Zn. de markt als geen ander. De geldende regels, omstandigheden, mogelijkheden en het materieel. Zelf bezit het aannemingsbedrijf een vrachtwagen, mini shovel en nog meer materieel. Methorst b.v. heeft momenteel 4 personeelsleden in dienst.

Aannemingsbedrijf Methorst b.v. heeft een opslaglocatie in Groenendaal en kantoor in Loenen. De meeste opdrachtgevers bevinden zich rondom Arnhem –  Apeldoorn. De projecten specialiseren zich op vijf werkgebieden: groenvoorziening, riolering, bestrating, grondwerken en kabelwerken. De dienstverlening en de kwaliteit staat bij ons centraal.